Recent Posts
Featured Posts

Uuden nettisivuston väsäämistä.

"Perse edellä puuhun"... joku voisi äkkiseltään ajatella että mitä hemmetin järkeä on tehdä nettisivusto omalla nimellään, jos nyt sattuu olemaan julkaissut yhden vaivaisen kaunokirjallisen kyhäelmän. No, jotenkin meikäläinen on sellainen henkilö, joka touhuaa mielellään paljon ja kaikkea. Olen siis ehtinyt myös yhden kirjan kirjoittaa ja työn alla on viitisen vuotta, hitaasti edeten, roikkunut kaksi tai jopa kolme uutta teosta. Etukäteismarkkinointi tarkoituksella päätin sitten västä tällaisen sivuston.

Alustaksi valitsin mahdollisimman helpon editorin, jota voi käyttää sekä pc:llä, macillä että mobiilisti. Vertailtuani hintoja ja ominaisuuksia Wix.com osoittautui minulle sopivaksi vaihtoehdoksi.

Tässä tämä nyt sitten on! Kaikkea koitin heti alkuun ympätä tähän ja näköjään blogi osiotakin kokeillaan... Katsotaan mitä kaikkea tänne saa väsäiltyä. Älkääkä unohtako katsoa Kirjojen Facebook sivuja. Linkit löytyvät ylhäältä.

-M-


No tags yet.
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

lisätietoja alla olevista linkeistä

© 2021 Mikko Suomi       www.mikkosuomi.fi

  • Instagram
  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now