December 7, 2018

October 27, 2017

July 21, 2017

July 17, 2017

Please reload

Recent Posts

Liitonarkki

July 21, 2017

1/2
Please reload

Featured Posts

Julkaisua odotellessa jo uutta pukkaa

April 20, 2020

Ihan vielä ei pääs hehkuttamaan Punaisen lohikäärmeen silmää, mutta toivottavasti pian. Sillä välin ajatukset jo rientävät seuraavana projektin pariin. Miksi sitä pitäisi laakereillaan maata kun vihdoinkin on taas päässyt vauhtiin. Seuraava tarina onkin aivan erilainen kuin mihin meikäläiseltä totuttu näkemään. Ei ole tarjolla salaliittoteorioita, kätkettyjä reittejä, monitahoisia tulkintoja eikä pulmanratkaisutehtäviä. Sen sijaan se mikä on varmaa, että pseudologista historiaa on tulossa jälleen. 

Tuleva (siis sitä Punaista lohikäärmettä seuraava) tarina kertoo tukulaisesta pariskunnasta Tiinasata ja Timosta. Kirjan vaiheet sijoittuvat aikajanalla 80-luvun nousukauden lopun ja hieman vuosituhannen vaihteen yli. Tarinan päähenkilöt elelevät omassa maailmassaan poukkoillen sekä kotimaisemien että ulkomaisten historiallisten tapahtumien keskellä. Parisuhdekiemurat, elintasonvaihtelut ja monet muut arjen asiat käsitellään vahvasti humoristisella otteella. Tarinaan uppoutuu aijalle tyypilliset trendit ja aiheet, kuten myös verkostomarkkinointi. Jottei kaikki olisi niin yksinkertaista ja helppoa, niin eipä tässäkään tarinassa ilman kommelluksia, toimintaa, romantiikkaa ja rikoksia selvitä. Kirjailija on itsekin ihan huumassa omaan tarinaanasa niin mehukkaalta se maistuu erilaisuudellaan... to be continued..

- M -

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

lisätietoja alla olevista linkeistä

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Facebook Icon

© 2017 by S-Graphics       www.s-graphics.fi

  • Instagram
  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now