top of page
Recent Posts
Featured Posts

Julkaisua odotellessa jo uutta pukkaa

Ihan vielä ei pääs hehkuttamaan Punaisen lohikäärmeen silmää, mutta toivottavasti pian. Sillä välin ajatukset jo rientävät seuraavana projektin pariin. Miksi sitä pitäisi laakereillaan maata kun vihdoinkin on taas päässyt vauhtiin. Seuraava tarina onkin aivan erilainen kuin mihin meikäläiseltä totuttu näkemään. Ei ole tarjolla salaliittoteorioita, kätkettyjä reittejä, monitahoisia tulkintoja eikä pulmanratkaisutehtäviä. Sen sijaan se mikä on varmaa, että pseudologista historiaa on tulossa jälleen.

Tuleva (siis sitä Punaista lohikäärmettä seuraava) tarina kertoo tukulaisesta pariskunnasta Tiinasata ja Timosta. Kirjan vaiheet sijoittuvat aikajanalla 80-luvun nousukauden lopun ja hieman vuosituhannen vaihteen yli. Tarinan päähenkilöt elelevät omassa maailmassaan poukkoillen sekä kotimaisemien että ulkomaisten historiallisten tapahtumien keskellä. Parisuhdekiemurat, elintasonvaihtelut ja monet muut arjen asiat käsitellään vahvasti humoristisella otteella. Tarinaan uppoutuu aijalle tyypilliset trendit ja aiheet, kuten myös verkostomarkkinointi. Jottei kaikki olisi niin yksinkertaista ja helppoa, niin eipä tässäkään tarinassa ilman kommelluksia, toimintaa, romantiikkaa ja rikoksia selvitä. Kirjailija on itsekin ihan huumassa omaan tarinaanasa niin mehukkaalta se maistuu erilaisuudellaan... to be continued..

- M -


Tunnisteita ei vielä ole.
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page